Best Sellers

All best sellers

Latest Post

Comments

 • Post on : Nov 23, 2020
  Author : UserDemo
  Title content

  Nunc consequat auctor neque, ut laoreet augue rhoncus viverra. Maecenas...

 • Post on : Nov 23, 2020
  Author : UserDemo
  Title content

  Nunc consequat auctor neque, ut laoreet augue rhoncus viverra. Maecenas...

Blog tags

PrestaShop
LION’S MANE Hericium erinaceus
LION’S MANE Hericium erinaceus

Stimuleert de productie van zenuwgroeifactor (NGF) Versnelt de aanmaak van myeline 3-voudige extractiemethode om full spectrum-synergie te bereiken

Traditioneel gebruik

Lion’s mane, in Japan mountain priest mushroom genoemd, wordt al heel lang gebruikt als versterkend middel en ter ondersteuning van de hersenfuncties.

Proces

We kweken, oogsten, verwerken en extraheren de lion’s mane zelf, waardoor we u het meest verse, puurste en krachtigste elixer kunnen leveren dat beschikbaar is. De extractie gebeurt op drie manieren zodat het volledige scala aan actieve bestanddelen van verse lion’s mane behouden blijft. We gebruiken hiervoor hightech methoden die zijn gebaseerd op traditionele technieken en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De extracten worden vervolgens gestabiliseerd en op smaak gebracht met biologische ahornsiroop.

Wetenschap

Lion’s mane zet de hersenen aan tot het aanmaken van meer NGF (zenuwgroeifactor of nerve growth factor). Deze neuropeptiden zorgen voor de productie, groei en het onderhoud van neuronen in de hersenen. Naarmate we ouder worden neemt de activiteit van de neuropeptiden af, wat leidt tot een verslechtering van de hersenfunctie. NGF helpt de hersenen vitaal en gezond te houden.

NGF zorgt ook voor de aanmaak van nieuwe myelinescheden. Een myelineschede is een beschermend laagje om de zenuwen dat de prikkelgeleiding tussen de cellen versnelt. Als deze scheden beschadigd zijn, zoals bij de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson, verloopt deze prikkelgeleiding veel trager. Momenteel worden lion’s mane en NGF gebruikt bij de ontwikkeling van behandelingen voor deze ziekten.

Lion’s mane heeft ook neurotrofe eigenschappen. Dat houdt in dat het de groei en differentiatie van neuronen stimuleert. Neuronen spelen een belangrijke rol bij het leren en de ontwikkeling van de hersenen.

Post on : Nov 23, 2020
Post in : Blog
Author : Remon Konjanan
Tags: